حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

ریاض: توافق هسته‌ای ایران باید طولانی‌تر و مستحکم‌تر باشد

وزیر خارجه عربستان سعودی، مدعی شد که باید مئضوع «موشک‌های بالستیک» و آنچه او آن را «مداخلات منطقه‌ای ایران» نامید، حل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۴۸

به گزراش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی ادعاهای ضد ایرانی کشورش را تکرار کرد.

 

بن فرحان به شبکه خبری العربیه گفت که بدون کنترل رفتارهای ایران، هیچ ثباتی در منطقه وجود نخواهد داشت.

 

وی مدعی شد که باید موضوع موشک‌های بالستیک ایران و آنچه او آن را مداخلات منطقه‌ای ایران نامید و به ادعای او در راستای «بر هم زدن امنیت منطقه» است، حل شود.

 

این وزیر سعودی بدون اشاره به نقش تجاوز چند ساله این کشور به مردم یمن و کشتار هزاران نفر از آنان، ادعا کرد که باید دغدغه‌ها و نگرانی کشورهای منطقه از رفتارهای ایران از بین برود.

 

بن فرحان با اشاره به پرونده هسته‌ای ایران گفت که باید «به توافقی طولانی‌تر و مستحکمتر دست پیدا کرد».

 

بن فرحان بتازگی در توضیحی در رابطه با مذاکرات کنونی میان این کشور و ایران پرداخت و گفت، این مذاکرات در مرحله «شناسایی» است.

 

بن فرحان در ادامه مدعی شد: امیدواریم که ایرانی‌ها درک کنند که تعامل مثبت با همسایگان به نفع آنهاست و منجر به امنیت، ثبات و شکوفایی می‌شود. اگر بتوانند این را درک کنند من می‌توانم امیدوار باشم. ما در مراحل ابتدایی رایزنی قرار داریم.

 

گفته می‌شود هدایت این گفت‌وگوها را از جانب سعودی‌ها «خالد حمیدان»، رئیس دستگاه اطلاعات عربستان سعودی به عهده دارد.

 

مقام‌های مطلع عراقی هم گفتند جنگ در یمن بیشترین موضوع مورد بحث میان طرف‌ها بوده است. این مسئله اصلی‌ترین محور گفت‌وگوهای میان نمایندگان ایران و عربستان در مذاکرات چهار ساعته‌ای بوده که هفته گذشته میان طرف‌ها برگزار شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار